18 nem diet tipp az egészséges táplálkozáshoz a felső táplálkozási szakemberektől

18 nem diet tipp az egészséges táplálkozáshoz a felső táplálkozási szakemberektől

Valójában a tanulmány utáni tanulmány azt mutatja, hogy az atlétikai teljesítmény nem növekszik. Gyakran a sportolók vagy ugyanaz az előadás, de rosszabbnak érzik magukat, vagy teljesítményük csökken. Izmainknak és agyunknak szénhidrátra van szükségük a jól teljesítéséhez ” – mondja Marisa Michael, MSC, RDN, LD, a Real Nutrition LLC IOB. egészséges, finom étel, mint ezek a varázslatos dió banán palacsinta.

13. Ez nem támogatja a jó példaképítést. „Anyákként következetesen szeretném modellezni az egészséges kapcsolatot az ételekkel és az egészséges életmód szokásaival. Noha a keto orvosi szempontból szükséges néhány gyerek vagy egyén számára, aggódom, hogy milyen üzeneteket küld a gyerekeknek, amikor egy anya vagy apa figyeli, hogy ezt az étkezési mintát követi fogyás céljából. A gyümölcsök, zöldségek nagyon korlátozott bevitele és a vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok és rost minden előnye miatt nem látom a keto -t egészséges családi étkezési tervnek. Ez hozzájárul ahhoz, hogy több étkezést készítsen éjszakai étkezéshez, és esetleg más kevésbé egészséges étkezési szokások kialakításához, az egész család táplálásához szükséges idő és energia miatt ” – mondja Jennifer Hunt, RDN, az egészséges inspiráció LD -je.

14. Ez nem támogatja a társadalmi interakciót. „Szeretném, ha valaki, aki fontolóra veszi a ketogén étrendet, mérlegelje, hogy ez azt jelenti, hogy hiányzik. Nincs születésnapi torta, nincs kirándulás a fagylaltboltba, nincs pattogatott kukorica a film este. Mindezek a dolgok nemcsak az egészséges, kiegyensúlyozott étrendbe illeszkednek, hanem részét képezik annak is, hogy miként kommunikálunk egymással. Tehát a Keto étrend szigorúan követése társadalmi kirekesztést és csalódás érzéseit eredményezheti. Úgy gondolom, hogy ez különösen akkor fontos, ha az étrendet követő személy egy családi egység része, mivel a család többi tagja kíváncsi lehet, hogy miért nem vesz részt az étkezési rendezvényen, és amikor a gyerekek részt vesznek, akkor elkezdhetnek gondolkodni Valami baj van, ha élvezheti ezeket az ételeket, mert a felnőtt korlátozza tőlük ” – mondja Diana K. Rice, a baba lépései dietetikus.

15. Növelheti a szívkockázatot. „Nemrég dolgoztam egy olyan kliensen a keto -étrendben, amelynek teljes koleszterinszintje több mint 400 volt. LDL -jük a 320 -as években volt. Ebben az esetben az előnyök nem haladják meg a kockázatokat, véleményem szerint ” – mondja Jamie Shifley, MS, RDN, Ldn. Chili.

16. Nem táplálja a bélbaktériumokat. “A bél mikrobiómunk sokféleségéről és a mentális egészséghez való viszonyáról szóló feltörekvő kutatásokkal azt mondanám, hogy a rost hiányának kombinációja a bélbaktériumok táplálására, valamint a szélsőséges élelmiszer -korlátozás nagyon boldogtalan emberekhez vezethet” – mondja Lauren Harris Lauren Harris. -Pincus, a táplálkozás rdn -je. „A fő kifogásom az, hogy a keto diéta éhezik a bél mikrobiómát, amelyhez különféle szálak és keményítő szükséges, beleértve a burgonya, banán, bab és rizs rezisztens keményítőjét is, hogy virágzzon. A Gut Health irányítja az általános egészséget, így a szénhidrátok elkerülése negatív következményekkel jár, rövid és hosszú távon ”- mondja Elizabeth Ward, MS, Rd, a Better IS the New Perfect. „Ahogy többet megtudunk a bél mikrobiómáról és arról, hogy hogyan kapcsolódik a súlyunkhoz, a fizikai és az érzelmi jóléthez, figyelembe kell vennünk, hogy mit eszünk rá. A kutatások kimutatták, hogy a minőségi szénhidrátok kiküszöbölése és az állati forrásokból származó, a telített zsírtartalmú állati forrásokból származó növekvő fehérje negatívan befolyásolja a bél mikrobiomát ” – mondja Lisa Garcia, az MS, az RDN, az LD, az edző LD -je.

17. Ez korlátozza a fontos élelmiszercsoportokat. „A keto étrend rossz ötlet, mivel kiküszöböli vagy korlátozza a legegészségesebb ételeket – a fagyasztást, a zöldségeket és a teljes kiőrléseket. Nem csak drasztikusan korlátozzuk a 3 élelmiszercsoportot, hanem a jó egészséghez létfontosságú tápanyagokat is kivágjuk – beleértve a rostokat és az antioxidánsokat is. Az epilepsziában szenvedő gyermekek esetében érdemes kipróbálni, de a fogyás vagy a mindennapi élet szempontjából túl korlátozó, nem fenntartható a hosszú távra, és nem egészséges ” – mondja Lisa Young, PhD, az RDN, a Végül Full, végül Slim szerzője.

18. Nem harcol a betegséggel. „Megszakítja a táplálkozási szakember szívemet, amikor látom, hogy oly sok ember feladja a szénhidrátban gazdag ételeket, amelyekről tudjuk, hogy betegség-harcosok. Az összes növényi étel – lencse, bab, teljes kiőrlésű gabona, gyümölcs, zöldség és még diófélék is szénhidrátok. És ezekkel a szénhidrátokkal együtt rengeteg étrend -rostot, prebiotikumot és több ezer fitonápát adnak nekünk, amelyek együtt működnek a testben az egészséges bélbaktériumok táplálására, a gyulladás csökkentésére, antioxidánsként és még sok másként. Sokszor az emberek azt mondják, hogy csak rost -kiegészítést tudnak venni. De ez nem fogja megtenni. Rengeteg típusú rost létezik, és eltérő funkciói vannak. Néhányan oldódnak, mások oldhatatlanok, mások erjeszthetőek. És még mások prebiotikumok, amelyek a specifikus egészséges bélbaktériumokat táplálják és egészségügyi előnyöket kínálnak nekünk. És a rostkiegészítők nem tartoznak a szénhidráttartalmú ételekben jelen lévő egyéb tápanyagokkal és fitonápákkal ”-mondja Jill Weisenberger, MS, RDN, CDE, CHWC, Jill élelmezési és táplálkozási rajongói.

Néhány esetben A többi kedvenc táplálkozási szakemberek tippjei közül nézd meg ezeket a blogokat:

Top 9 Dietitian tippei a feldolgozott paradicsom élvezetéhez18 Nem diet tippek az egészséges táplálkozáshoz, a felső táplálkozási szakemberekből5 Dietitian tippek a fitnesz üzemanyag-üzemanyag-ellátásához

Blog Blog. | Táplálkozás, egészség, wellness

2 Gondolatok a „Keto étrend 18 táplálkozási kockázatáról”

libby f Fife azt mondja: 2019. február 7 -én, 4:34 AM

Sharon,

Ez egy hasznos cikk, köszönöm. Kíváncsi voltam, vajon már írtál -e erről az ötletről? Mit mondasz valakinek, amikor azt mondják, hogy követik a keto diétát? Az egyik barátom azt mondja nekem, hogy a glutén (elment Keto -ba) megsérül az ízületeit. Egy másik barátom azt mondja nekem, hogy keto vegetáriánus. (Valójában nem tudom, mit eszik.) Anyám mindig azt mondta nekem, hogy gondolkodjak a saját vállalkozásomhoz, így tényleg be kell szereznem a válaszomat. Használhatnék néhány mutatót!

Köszönet, Libby Fife

Válasz Sharon Palmer azt mondja: 2019. február 7 -én, 6:07. A gondolataimról bővebben olvashat ebben a blogban: https://sharonpalmer.com/ask-sharon-should–try-a-eto-diet/

Válasz megtekintése Megjegyzések-kommentáljon

Válasz hagyása Válasz törlése

Az e -mail címét nem teszik közzé. A szükséges mezőket jelölve *

Mentse el a nevemet, az e -mailt és a weboldalt ebben a böngészőben a következő alkalommal, amikor kommentálom

Kale Tofu Power Bowl kurkuma kender -ropogással

sharon Palmer

2021. január 4 -én tett közzé

Frissítve 2021. január 21 -én

· Recept

Ez a tál tele van a növények erejével – mélységgel A kelkáposzta, a ropogós paprika, a fukszia tónusú görögdinnye retek, a krémes avokádó, a pácolt tofu és a kézzel készített, sült kurkuma kender ropogós öntettel, amely rost Onetm eredeti gabonaféléket tartalmaz. Teljesen növényi alapú, teljesen kielégítő és finom. Étkezés készítse elő ezt a receptet 4 egyedi entrée méretű recept készítéséhez, amelyet a hét folyamán élvezhet. Vagy készítse el az összetevőket, és hagyja, hogy mindenki úgy készítse el a tálját, ahogy tetszik! 5-ből 5-ből 5) betöltés …

5 4 áttekintésből

Szerző: A növényi alapú dietetikus · recept

Ez a tál tele van a növények erejével-mély zöld levelekből Kale, ropogós paprika, fukszia-tónusú görögdinnye retek, krémes avokádó, pácolt tofu és kézzel készített, sült kurkuma kender ropogós öntettel, amely rostos Onetm eredeti gabonaféléket tartalmaz. Teljesen növényi alapú, teljesen kielégítő és finom. Étkezés készítse elő ezt a receptet 4 egyedi entrée méretű recept készítéséhez, amelyet a hét folyamán élvezhet. Vagy készítse el az összetevőket, és hagyja, hogy mindenki úgy készítse el a tálját, ahogy tetszik! 5-ből 5-ből) betöltés …

5 4 áttekintésből

Szerző: A növényi alapú dietetikus

6. legfontosabb földbarát étkezési szabályok izoláció során

Sharon Palmer

2020. április 22 -én tett közzé

Frissítve 2021. április 1 -jén

Tudom, hogy az idő stresszes. Aggódunk a munkánk, a számlák, a szeretteink egészsége és a jövő miatt. Ráadásul belefáradtak vagyunk a választott életmódunktól való elszigeteltségbe. Unatkozik a szórakoztató választásunkkal, hiányoznak mások nevetése egy partin, és belefáradt a humdrumból. És ez számos módon jelenik meg, beleértve azokat a választásokat, amelyeket minden nap meghozunk, amely befolyásolja a bolygónkat. Sok szempontból ez a menedékhely ideje csökkentette környezeti lábunkat. Messze, sokkal kevesebb autót vezetnek, csökkentve az üvegházhatású gázok kibocsátását. És több vállalatot és gyárat bezárnak, csökkentve az energiaforrást. Ez jó dolog. Ugyanakkor néhány kevésbé optimális szokást fejlesztünk ki, például több ételt pazarolunk és több szemetet termelünk. A bolygó már elérte a sok billenőpontot, és sürgős cselekvésnek kell lennie, hogy megőrizze azt a jövő generációk számára. Ez a világ nagyobb, mint csak az emberek. Szeretnénk biztosítani, hogy a nagy gyönyörű bolygónk támogathassa a növény- és állatvilág egészséges ökoszisztémáit, csak az emberi életet. Élelmiszer -rendszerünk felelős az üvegházhatású gázok kibocsátásáért, a földhasználatért, a vízhasználatért és a szennyezésért. Azok a választások, amelyeket minden nap meghozunk, nagy hatást gyakorol. Tehát megosztom a 6 legfontosabb földbarát étkezési szabályomat, amelyet az elszigeteltség alatt-és valójában minden nap-az étkezési stílusával megtehetsz, hogy csökkentsék a környezetre gyakorolt hatását. Izolálás során

1. Ne pazarolja az ételt. Az élelmiszer-bizonytalanság minden idők magas. Az élelmiszer -kamra polcai kopár, és egyre több ember éhes. Tekintettel a munkahelyi veszteségre, az iskolai ebédprogram leállítására és az egészséges ételekhez való hozzáférés csökkenésére, ez azt jelenti, hogy sok ember küzd a maguk táplálására. Ennek ellenére most több ételt pazarolunk, mint a múltban. A túlzott befogadás, a rossz tervezés és a tökéletesen jó ételek eldobása mind bűnös. Nézze meg az élelmiszer-pazarlás cikk csökkentésére vonatkozó tippeimet itt. Ne halmozza fel az ételt. Az ételek felhalmozása elveszíti az élelmiszerbiztonságot másoktól, és élelmiszer -pazarláshoz vezet (lásd az 1. számot). Ne pánikoljon, egészséges, rugalmas élelmiszer -rendszerünk van. Csak vásárolja meg azt, amire szüksége van az 1-2 hetes vásárláshoz, szem előtt tartva, hogy nem akarja túlvásárolni a romlandó ételeket, azon túl, amit néhány nap alatt fogyaszthat.

3. Csökkentse a hulladékáramot. Több szemetet állítunk elő, mint valaha, válságt teremtünk a városokban a hulladékgazdálkodási szolgáltatások számára. Most nem itt az ideje a felesleges háztartási műanyag, papír termékek, alumínium és csomagolás használatának. Még mindig megőrizheti a biztonságos, tiszta konyhát azáltal, hogy a számlálókat újrafelhasználható ruhákkal fertőtlenítheti, és lezárt tárolóedényeket használhat az eldobható táskák és tartályok helyett. Újrahasznosítsa. Csábító, hogy kidobja a rutin élet szabályait egy válság idején, de az újrahasznosítható anyagok – plasztika, palackok, üveg, alumínium, rozsdamentes acél – dobása a szemétbe növeli a földre és a vízi utakba költözött hulladék mennyiségét, ami szennyezi és csökkenti az erőforrásokat. Nézze meg itt a konyhai újrahasznosítási szabályaimat.

Néhány kedvenc növényi alapú ételem.

5. Egyél növényi alapú. Soha nem volt jobb idő egy elsősorban növényi alapú étrend enni. Végül is, a növényi alapú fehérjék-a babok, a lencse, a földimogyoró, a borsó-gazdaságosak, polc-stabilak és egyszerűek. Az egyik legjelentősebb dolog, amit életében megtehetsz a szénláb levágása érdekében, az, hogy egy növényi alapú étrendet enni. Nézze meg a legfontosabb tippeimet, amelyek itt növényi alapúak. Egyél helyi. Keresse meg a helyi élelmiszerrendszer támogatásának módját a helyi vásárlással. A válság idején elengedhetetlen a helyi élelmiszer -rendszerek. Ha nehéz lesz ételeket szerezni a központosított termelési rendszerekből, legalább ha a gazdaságok táplálékot termelnek a közösségben, akkor hozzáférhet az egészséges ételekhez. Ezenkívül a helyi ételek az alacsonyabb környezeti lábakhoz kapcsolódnak a csökkentett élelmiszer -mérföldek, a nagyobb biológiai sokféleség és az alacsonyabb bemenetek miatt. Támogassa a mezőgazdasági termelők piacát, vagy csatlakozzon a CSA -hoz. Nézze meg a legfontosabb tippeimet, amelyekkel itt a helyi étkezés. Platetop 11 tippek a fenntartható étkezéshez

Blog | Fenntarthatósági megtekintés Megjegyzések egy megjegyzés

Hagyjon egy választ. Válasz válasz

Az e -mail címed nem jelenik meg. A szükséges mezőket jelölve *

Mentse el a nevemet, az e-mailt és a weboldalt ebben a böngészőben a következő alkalommal, amikor kommentálom

spárga kapor tofu quiche pörkölt spárga salátát Harissa-fűszeres cirokmal > Spárga kapor tofu quichoasted spárga saláta harissa-fűszeres cirokral

Tudom, hogy az idő stresszes. Aggódunk a munkánk, a számlák, a szeretteink egészsége és a jövő miatt. Ráadásul belefáradtak vagyunk a választott életmódunktól való elszigeteltségbe. Unatkozik a szórakoztató választásunkkal, hiányoznak mások nevetése egy partin, és belefáradt a humdrumból. És ez számos módon jelenik meg, beleértve azokat a választásokat, amelyeket minden nap meghozunk, amely befolyásolja a bolygónkat. Sok szempontból ez a menedékhely ideje csökkentette környezeti lábunkat. Messze, sokkal kevesebb autót vezetnek, csökkentve az üvegházhatású gázok kibocsátását. És több vállalatot és gyárat bezárnak, csökkentve az energiaforrást. Ez jó dolog. Ugyanakkor néhány kevésbé optimális szokást fejlesztünk ki, például több ételt pazarolunk és több szemetet termelünk. A bolygó már elérte a sok billenőpontot, és sürgős cselekvésnek kell lennie, hogy megőrizze azt a jövő generációk számára. Ez a világ nagyobb, mint csak az emberek. Szeretnénk biztosítani, hogy a nagy gyönyörű bolygónk támogathassa a növény- és állatvilág egészséges ökoszisztémáit, csak az emberi életet. Élelmiszer -rendszerünk felelős az üvegházhatású gázok kibocsátásáért, a földhasználatért, a vízhasználatért és a szennyezésért. Azok a választások, amelyeket minden nap meghozunk, nagy hatást gyakorol. Tehát megosztom a 6 legfontosabb földbarát étkezési szabályomat, amelyet az elszigeteltség alatt-és valójában minden nap-az étkezési stílusával megtehetsz, hogy csökkentsék a környezetre gyakorolt hatását. Izolálás során

1. Ne pazarolja az ételt. Az élelmiszer-bizonytalanság minden idők magas. Az élelmiszer -kamra polcai kopár, és egyre több ember éhes. Tekintettel a munkahelyi veszteségre, az iskolai ebédprogram leállítására és az egészséges ételekhez való hozzáférés csökkenésére, ez azt jelenti, hogy sok ember küzd a maguk táplálására.