Ako imate isti sat kao i netko drugi, koga briga?

Ako imate isti sat kao i netko drugi, koga briga?

To je jedan rep.

5. Hodanje ležer s Twist

Držite malo svjetliju stijenu na duljini ruke, a zatim lebdite prema naprijed jednim divovskim korakom, bacajući prednju nogu tako da se koljeno savija na 90 stupnjeva i istovremeno se uvuče od noge koja je iza vas dok nastavljate držati rock van. Zatim ponovite za suprotnu stranu. Ako vam se ramena previše umori, malo savijte laktove ili upotrijebite malo svjetliju stijenu.

6. Thruster Throw

Ovaj je poput čučnjeva do nadzemnog pritiska, ali kad čučnjete i stanete, eksplozivno puštajte i bacate stijenu što više i malo i malo ispred sebe. Zatim idite po njega i ponovite.

7. Slam

Stavite stijenu na zemlju ispred sebe. Savijte se, podignite ga, podignite ga iznad, a zatim ga baci u zemlju što je više moguće. To je jedan rep. Podignite ga i ponovite.

8. Ponderirano postavljanje

ležite u položaju za sjedenje s koljenima savijenim i natrag na tlu, držeći stijenu na prsima. Eksplozivno sjednite i stojite dok gurate stijenu naprijed kako bi vam dali zamah. Zatim se polako i pažljivo vratite u svoj početni položaj.

9. Rock Push-Ups

Stavite dvije stijene na zemlju oko širine ramena. Uđite u položaj pushup rukom na svakoj stijeni, a zatim napravite guranje, spuštajući prsa između stijena tako da prsa dodirnu tlo, a zatim gurnite natrag do vašeg početnog položaja da biste dovršili jedan rep.

10. Šetnja poljoprivrednika s prstima, napokon, a ne za slabovidno srce, je šetnja poljoprivrednim poljoprivrednicima. Morat ćete pronaći ravnu stijenu ili dvije. Držite stijenu u jednoj ruci ili, ako imate dvije stijene, stijenu u obje ruke. Morat ćete držati stijene s “prstohvatom” stiskanjem, jednostavno ih zabijajući koliko god možete koristiti samo prstima i palčevima u tom stisnutom stisku. Zatim jednostavno nosite dvije stijene koliko možete prije nego što vam se prianja.

Pa, što mislite? Planirate li isprobati bilo koju od ovih rock vježbi? Ako imate više pitanja ili komentara o tome kako vježbati bez ikakvog teške w loss sastav resurs stijene, prijeđite na www.facebook.com/getfitguy i pridružite se tamošnjem razgovoru! Volio bih čuti što imate za reći.

Slika ljubaznošću Shutterstock -a.

Sav sadržaj ovdje je samo u informativne svrhe. Ovaj sadržaj ne zamjenjuje profesionalnu prosudbu vašeg vlastitog pružatelja usluga. Posavjetujte se s licenciranim zdravstvenim stručnjakom za sva pojedinačna pitanja i pitanja.

O autoru

Ben Greenfield

Ben Greenfield stekao je diplomu i magistrirao na Sveučilištu u Idahu iz sportske znanosti i fiziologije vježbanja; Osobni trening i potvrde o snazi i kondicioniranju Nacionalne udruge za jačanje i kondicioniranje (NSCA); Sportska prehrana iz Međunarodnog društva za sportsku prehranu (ISSN), napredna certifikata za postavljanje bicikla od Serotte. Ima više od 11 godina iskustva u treningu profesionalnih, kolegijalnih i rekreacijskih sportaša iz svih sportova, a kao što je pomoglo stotinama klijenata da postignu mršavljenje i uspjeh u fitnessu.

Pretplatite se na postavljanje momaka podcasta Spotify Google Stitcher

Kako je već kolovoz? Lipanj i srpanj doletjeli su za otprilike deset minuta, ostavljajući nas da se pitamo gdje su svi naši veliki planovi za najbolje ljeto ikad otišli. Ovog tjedna, pametni psiholog dr. Ellen Hendriksen i pripravnika za brze i prljave savjete Emily Jones udružuju se kako bi ponudili pet načina kako vam pomoći da izvučete maksimum iz posljednja četiri tjedna ljeta (ili budemo sigurni da je u redu ako to ne učinite) .

Ellen Hendriksen, doktorat Psiholog 12. kolovoza 2016. 5-minutni Readepisode #121 Play pause Slušajte 5 Psiholoških studija kako bismo ponovno pokrenuli svoje ljeto, trenutno doživljavamo pitanja reprodukcije na safariju. Ako želite slušati zvuk, koristite Google Chrome ili Firefox.

To je kolovoz. S padom iza ugla, možda će vam se osjećati pritisak da maksimalno iskoristite sljedeća četiri tjedna. Evo pet načina kako osigurati vaš odgovor na: “Što ste radili ovog ljeta?” Neće biti hromo ili uključiti teške doze izmišljenih poboljšanja.

Savjet br. 1: Stavite svoj novac prema iskustvima, a ne o stvarima. Nedavna studija u prestižnom časopisu za osobnost i socijalnu psihologiju otkrila je da trošenje novca na iskustva poput današnjeg izleta ili ulaznica za koncert, a ne na stvari poput odjeće ili nakita, učinilo je sudionike sretnijim. Ali zašto?

Tri razloga: U najjednostavnijem objašnjenju, iskustva su ostala s ljudima – sudionici su jednostavno razmišljali o iskustvima češće nego što su razmišljali o posjedu, a takvo podsjećanje bilo je ugodno samo po sebi.

Drugo, istraživači su primijetili da su iskustva otvorenija za “pozitivnu reinterpretaciju” od objekata. Ok, što to znači? Jeste li se ikad vratili s odmora koji je imao svoje stresne trenutke i još uvijek rekli: “Kakvo sjajno vrijeme!” U osnovi, s iskustvima, filtriramo: Naše sjećanje na istaknute dijelove zadržava se ili čak ukrašava, dok su negativni bitovi smanjeni ili čak i obični zaboravljeni. Ali predmeti? Predmeti su prilično konstantni i teško je uljepšati nešto nepromjenjivo.

U konačnom objašnjenju, iskustva imaju veću društvenu vrijednost od posjeda, što znači da zajednička iskustva omogućuju ljudima da se međusobno povežu više nego zajednički posjedi . Ako imate isti sat kao i netko drugi, koga briga? Ali ako otkrijete da vas oboje često plažu, obojica su otišli na isti glazbeni festival, ili su obojica isprobale ribolov ovog ljeta, sada imate o čemu razgovarati.

da sažete, ponekad morate kupiti Stvari, bilo da se opredijelite za kampiranje ili pokupite knjigu za plažu, ali ponekad to ne učinite. Dakle, u narednim tjednima razmislite o tome kupujete li iskustvo ili nešto. Nastavite i uložite u ulaznice za koncert-ali možda se suzdržavajte na majici suvenira.

Savjet br. 2: slikajte. Bez obzira koristite li vrhunsku profesionalnu kameru, svoj mobitel ili jednokratnu upotrebu, još jedan časopis za studiju ličnosti i socijalne psihologije upravo je ove godine otkrio da su sudionici koji su slikali tijekom iskustva uživali više od sudionika koji Nisam.

Kao netko tko uvijek zaboravlja fotografirati, zanimao me je ovaj. Istraživači nagađaju da fotografiranje povećava angažman s iskustvom, a ovaj angažman povećava uživanje.

U jednom od eksperimenata sudionici su bili opremljeni čašama za praćenje očiju koje su zabilježile ono što su gledali i koliko dugo, Što zvuči jednako strašno i jezivo. Bez obzira na to, nakon što su sudionici bili postavljeni, od njih su zamoljeni da posjete muzej arheologije i nasumično im je dodijeljeno ili da fotografiraju ili da jednostavno pogledaju oko sebe.

Sudionici koji su snimili artefakte proučavanja muzeja duže od sudionika koji su bili Samo promatrajući, navodeći istraživače da zaključuju da aktivno analiziraju iskustvo i odlučuju koji će trenuci za hvatanje uroniti osobu dublje u iskustvo. Jedino upozorenje? Provjerite da li sve slike ne sprječavaju da fotograf zapravo sudjeluje u aktivnosti.

Srećom, postoji nada za mene i druge koji shvate da smo zaboravili snimiti trenutak: Još jedan eksperiment u Ista studija otkrila je da snimanje stvarne slike nije potrebno za postizanje ovog učinka – jednostavno snimanje mentalnih slika i dalje je dovelo do pojačanog uživanja.

Savjet br. 3: Planirajte kraće, češće odmore, dalje unaprijed. Prije smo razgovarali o ovoj studiji na podcastu, ali ona se ponavlja. Začudo, uživanje u odmoru može biti u velikoj mjeri u iščekivanju. Studija iz 2010. godine izmjerila je prije izleta i nakon što je odlazila na putovanjima u usporedbi s onima koji su ostali kod kuće na istom dijelu. Kontuitivno, nisu našli značajnu razliku u sreći nakon putovanja u usporedbi s jednostavno boravkom kod kuće. Međutim, sreća prije putovanja odmora bila je veća, što je vjerojatno odražavalo njihovo uzbuđenje zbog bijega.

Također je iznenađujuće bilo da dužina odmora nije bila važna. Bez obzira na to koliko su trajala putovanja, od manje od 5 dana do više od tri tjedna, sreća se vratila na razine prije povratka. je samo u informativne svrhe. Ovaj sadržaj ne zamjenjuje profesionalnu prosudbu vlastitog davatelja usluga mentalnog zdravlja. Posavjetujte se s licenciranim stručnjakom za mentalno zdravlje za sva pojedinačna pitanja i pitanja.

O autorici

Ellen Hendriksen, doktorat

dr. Ellen Hendriksen bila je domaćin pametnog psihologa podcasta od 2014. do 2019. Ona je klinička psihologinja u Centru za anksioznost i srodne poremećaje Sveučilišta u Bostonu (CARD). Zaradila je doktorat. U UCLA i završila je usavršavanje na Harvard Medical School. Njezin znanstveno utemeljen, pristup nultog prosudbe redovito se prikazuje u Psychology Today, Scientific American, Huffington Post i mnogim drugim medijima. Njezina debitantska knjiga, Kako biti sami: Utići svog unutarnjeg kritičara i uspon iznad socijalne anksioznosti, objavljena je u ožujku 2018.

Pretplatite se na pametni psiholog Podcast Spotify Google Stitcher

Budući da je podcast prehrane Diva debitirao 2008. godine, Novo Istraživanje je osporilo puno konvencionalne mudrosti o prehrani. Kako su se moje prehrambene navike razvijale u posljednjih 6 godina?

Autor Monica Reanagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva, 10. rujna 2014. 5-minute Readepisode #300 Play Pause Slušajte epizodu 300: 4 Stvari sam Promijenjeno o svojoj prehrani trenutno imamo problema s reprodukcijom na Safariju. Ako želite slušati zvuk, koristite Google Chrome ili Firefox.

Podcast Nutrition Diva ovog tjedna pogađa još jednu prekretnicu: 300 epizoda (i brojanje!). Pitao sam svoju Facebook zajednicu za prijedloge kako obilježiti ovu obljetnicu, a Jim, dugogodišnji slušatelj, napisao je: Bila bih zainteresirana da saznam gdje smatrate da je težina dokaza najviše promijenila, a ako je vaša prehrana promijenila se kao posljedica.

Jimovo pravo: Tijekom posljednjih šest godina, novo istraživanje je izazvalo puno konvencionalne mudrosti u mom polju.

sve veći broj istraživača, jer Na primjer, postavljaju pitanje jesu li zasićene masnoće ili kolesterol zaista loši za vaše srce. Novi podaci i dalje potkopavaju dugogodišnje preporuke kako bi se izbjegla sol. I ispada da doručak možda zapravo nije najvažniji obrok dana. (Vjerojatno mi je pomalo nepokolebljivo reći, ali mnoštvo novih istraživanja jednostavno je potvrdilo položaje koje sam prethodno zauzeo.)

Također smo vidjeli i dosta prehrambenih fada i trendova koji dolaze i kreću se -sa ili bez znanstvene podrške. Svakako mi se daje puno o čemu razgovaram svaki tjedan.

Mislim da ne trebamo preraditi našu prehranu kao odgovor na svaku novu knjigu naslova ili najprodavanije knjigu, ali bez obzira na to, moja se prehrana definitivno razvila u posljednjih šest godina, kao odgovor na stvari koje sam ‘ VE naučio na putu. & gt;

Kako se moja prehrana promijenila od epizode #1

1. Jedem puno manje hrane na bazi žitarica nego prije 6 godina. Nemojte me krivo shvatiti: još uvijek volim kruh, tjesteninu, žitarice i krekere-i još uvijek ih jedem. Ne vjerujem da zrna (moderna ili na neki drugi način) ubijaju naš mozak, uzrokujući epidemiju pretilosti ili usisavajući sve hranjive tvari iz naše hrane.

S druge strane, mislim da su zrna izuzetno naglašena u našim trenutnim prehrambenim smjernicama. Nisu užasno hranjivi i grozno ih je lako prejesti. Oni doprinose puno dodatnih kalorija i guraju drugu hranjivu hranu s tanjura. Unatoč svemu što su me naučili u prehrambenoj školi, došao sam vidjeti čak i cjelovite žitarice kao opcionalno i najbolje se konzumirati u umjerenosti.

Iako je potrebna nešto volje, ustanovio sam da smanjenje količine žitarica i Hrana na bazi žitarica koju jedem poboljšava prehrambenu kvalitetu prehrane i olakšava mi održavanje zdrave težine.

2. Jedem puno manje mesa, peradi i ribe. Prije šest godina jeo sam meso najmanje 3-4 puta tjedno. Danas je najviše 1-2 puta mjesečno.

Ipak, ne radi se o prehrani. Iz čisto biološke perspektive, mislite da idealna prehrana za ljude uključuje neke životinjske proteine. Ali postaje mi sve neugodnije onim što je potrebno za podizanje i berbu jeftine ribe, govedine i peradi na koju smo navikli. Količina resursa koje konzumira, a šteta okolišu i drugim vrstama, za mene se ne čini opravdanim (ili održivim). I dok nemam etički problem s jedenjem životinje, imam etički problem s podizanjem stoke u nehumanim uvjetima.

Iako moje motivacije nisu prvenstveno prehrambene, moram reći da je jedenje manje mesa imalo koristan utjecaj na moju prehranu. Jedem puno više povrća i mahunarki jer ne jedem toliko mesa. A vegetarijanske predjele u restoranima često izgledaju zdraviji od onih na mesu.

stranice

12Next ›Posljednji»

O autorici

Monica Reanagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reanagel je licencirana nutricionistica, autorice s certifikatom certificirane od strane odbora i tvorac jednog od najviše rangiranijih podcasta zdravlja i fitnessa. Njezin se savjet redovito prikazuje u emisiji Today, dr. Oz, NPR, i u vodećim novinskim novinama, časopisima i web stranicama. Imate li pitanje o prehrani? Nazovite liniju slušatelja prehrane na 443-961-6206. Vaše bi pitanje moglo biti predstavljeno u emisiji.

Koji su zajednički izazovi različiti kao što su ovisnost, perfekcionizam, narcizam i mazohizam? Vođena ih je obitelj emocija koja dijele “bolnu svijest o sebi”, inače poznata kao sramota. Ovaj tjedan, pametni psiholog dr. Ellen Hendriksen razgovara s psihologom dr. Josephom Burgoom o često krivotvorenom iskustvu sramote, i što je najvažnije, kako ga prevladati.

Ellen Hendriksen, doktorat pametni psiholog 26. listopada 2018. 1 -Minute ReadePisode #219 Play Pause Slušajte kako prevladati osjećaje sramote, trenutno imamo problema s reprodukcijom na safariju. Ako želite slušati zvuk, koristite Google Chrome ili Firefox.

Sramota je jedna od zastrašujućih emocija. I ima reputaciju lošeg dječaka – toksičan i destruktivan. Ali možda je sramota manje psa čuvara u šiljastom kožnom ovratniku i više yampy chihuahua. Možda je to nešto manje zlobno, više svakodnevno, pa čak i nešto što se može sustavno prevladati.

Uđite u psihologa dr. Josepha Burga, koji prakticira psihoterapiju više od 35 godina. Njegovi članci i komentari pojavili su se u takvim publikacijama kao što su New York Times, The Atlantic i Washington Post i danas piše blog srama za psihologiju. Autor je dviju prethodnih knjiga, zašto to radim? I narcis koji poznajete. Njegova najnovija knjiga je naslovljena sramota: Oslobodite se, pronađite radost i izgradite istinsko samopoštovanje, a sada je možete unaprijed naručiti.

U ovoj ćete epizodi naučiti:

Kako sramota sramota je zapravo obitelj emocija i što ih povezuje.

Telltale znakovi srama u sebe i druge.

Kako prepoznati fizički potpis srama.

Kako odgovor na smanjenje sramote nije izgradnja samopoštovanja onako kako to znamo.

Najvažniji koraci koje treba poduzeti za napredovanje i prevladavanje sramote.

Contents