6 A hátsó alvókhoz szükséges legjobb matracok

6 A hátsó alvókhoz szükséges legjobb matracok

Olyan termékeket is tartalmazunk, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosak az olvasóink számára. Ha ezen az oldalon található linkeken keresztül vásárol, akkor kis jutalékot kereshetünk. Itt van a folyamatunk.

A megfelelő típusú matracon alvás segíthet az embereknek, hogy pihenjen, felfrissülve, fájdalomtól mentesen és az elkövetkező napra készen álljon.

A megfelelő matrac megtalálása azonban nem mindig könnyű. Az emberek azt találhatják, hogy a faktorozás az alvás kedvenc helyzetében segít szűkíteni a keresést.

Az alapvető alvási helyzetek a hátsó, az oldalon vagy a gyomoron vannak. A kombinált alvók azok, akik az egész éjszaka eltolódnak ezen pozíciók között.

A különböző alvási testtartásokkal rendelkező emberek jobban viselkednek a különféle matracoknál. A hátsó alvók legjobb matracjai általában a keményebb oldalon vannak.

Ez a cikk mindent áttekint, amit egy személynek tudnia kell a hátsó alvók matracjairól. Ezenkívül felsorolja a hátsó alvók hat legjobb matracját, amelyek online vásárolhatók.

Vissza az alvás és az egészség

A hátul alvás számos hatással lehet az ember egészségére.

A kutatás kimutatta, hogy a hátsó alvás növeli a rendellenes légzés, például az alvási apnoe és a sekély légzés gyakoriságát és intenzitását.

Egyes kutatók azt mondják, hogy a hátsó alvás segíthet megelőzni az arc ráncokat, amelyeket más alvási helyzetek, például az oldalsó alvás okozhatnak.

Az embernek azonban gondoskodnia kell arról, hogy megfelelő gerincvel igazodjon, miközben ebben a helyzetben alszik. Ez azt jelenti, hogy a gerinc semleges helyzetben van, és nem íves vagy göndör. Egy kis párna térd alá helyezése segíthet ebben.

Matrac kiválasztása a hátsó alváshoz

Az embereknek, akik a hátukon alszanak, olyan matracra van szükségük, amely párnázást és támogatást biztosít.

A Kaliforniai Egyetem, Los Angeles (UCLA) Ergonómiai Osztály azt javasolja, hogy az emberek használjanak olyan matracokat, amelyek elég szilárdak ahhoz, hogy támogassák a hátulját és elősegítsék a gerinc igazítását.

A hátsó alvók legjobb matracjai elég puhaak ahhoz, hogy a vállakat, a csípőt és az alsó háttal bölcsítsék. A nyomáspontok megkönnyebbülése kulcsfontosságú kényelmi aggodalomra ad okot sok alvó számára, köztük a hátukon alszik az emberek számára.

Fontos megjegyezni, hogy a testtömeg tényező a hátsó alvók legjobb matracának megtalálásában. Azoknak, akik többet mérnek, több támogatásra lesz szükségük az azonos szilárdság és a kényelem elérése érdekében.

Az egyenletesen elosztott támogatást nyújtó matrac szintén fontos. Amikor egy ember a hátán alszik, akkor sok kellemetlenséget tapasztalhat meg, ha a matrac elkezdi leplezni.

A hátsó alvók legjobb matracjainak listája

Az alábbiakban található a hátsó alvók számára a legjobb matrac.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az író nem tesztelte ezeket a termékeket. Minden információ kutatási alapú.

saatva klasszikus matrac

A cég azt mondja, hogy ez a hibrid matrac egy 3 hüvelykes párnás párnát ötvöz az egyénileg zsebű tekercsekkel, amelyek alkalmazkodnak a test mozgásához és a gerinczóna technológiájához, amely memóriahabot használ hogy extra támogatást nyújtson a hátsó alvók számára.

A gyártók edzett acéltartót tekercs alapját tervezték a megereszkedés megakadályozása érdekében. A vásárlók választhatnak három különféle szilárdságból: plüss puha, luxus-törés és cég.

A társaság 180 éjszakás otthoni tárgyalást kínál.

A Saatva Classic matrac online vásárolható.

Brooklyn aláírási hibrid Brooklyn ágyneműje

Ez a 11 hüvelykes matrac hibrid. Hűtő felső réteggel és egy szabadalmaztatott habréteggel rendelkezik, hogy reagáljon a mozgásra. A nagy sűrűségű hab -átmeneti réteg támogatást és formákat kínál a test alakjának.

Az egyénileg burkolt tekercsek rétege csökkenti a mozgásátadást, míg a nagy sűrűségű hab alaprétege támogatja a tekercseket és javítja a tartósságot. A vásárlók három különböző szintű szilárdság közül választhatnak.

A matrac 120 éjszakai próbaidőszakkal érkezik.

A Brooklyn Signature Hybrid by Brooklyn ágynemű online vásárolható.

Brooklyn ágynemű deszka

azzal a lehetőséggel, hogy megfordítsák a cég és az ultra-ipari oldal között, ez a matrac jó lehetőség azok számára, akik magas szintű támogatást keresnek.

A matrac karcsú, minimalista kialakítású, és úgy készül, hogy a gerinc semleges helyzetben maradjon.

A gyártók nagy sűrűségű memóriahabból készülnek. Az egyik oldalnak 1,5 hüvelykes steppelt rétege van, hogy kis mennyiségű tetőtér legyen. Az emberek dönthetnek úgy, hogy mindkét oldalra hűtőtáblát adnak.

A vállalat 120 éjszakás, kockázatmentes próbaidőszakot kínál.

A Brooklyn ágynemű deszka online vásárolható.

Cocoon Chill memóriahab matrac Sealy által

A cég azt mondja, hogy ez a 10 hüvelykes többrétegű memóriahab-matrac alkalmazkodik a különböző testméretekhez és alvási helyzetekhez. Azt állítják, hogy a felső réteg az egyén alakjára formálódik, míg a középső réteg támogatást ad, és az alapréteg – nehezebb habból készült – biztosítja a tartósságot.

A memóriahab melegebbé teheti az embereket alvás közben, így a gyártók a matrac fedelét a vállalat fáziscserélő anyagából készítették, hogy a hőt eltávolítsák a testből. A matrac 100 éjszakás próbaidővel jár.

A Cocoon Chill memóriahab matrac a Sealy által online vásárolható.

Winkbed Matrac

Ennek a matracnak van egy rétege egyénileg becsomagolt tekercse, hogy a hátsó alvók támogassanak. A párnázást egy párnás felső réteggel biztosítja, amelyet a cég gélbe infundált habokkal készít.

A vállalat azt mondja, hogy a szél-szél-támogató kialakítás megakadályozza a megereszkedést. A mozgásátvitel csökkentése mellett a matrac lélegző, hogy elősegítse a hűvösebb alvást.

A vállalat 120 éjszakás, kockázatmentes próbaidőszakot kínál.

A kacsintás matrac online vásárolható.

layla memóriahab matrac

Ez a 10 hüvelykes memóriahab matrac rézgélen van beolvasztva, amely néhány jótékony tulajdonságot kínál, a gyártók szerint.

A rézgél reagál a nyomásra, és az alvóknak a szükséges változó támogatást nyújtja. Segít a testhő elvégzésében, hogy az emberek hűvösebben aludjanak. A réz szintén antimikrobiális, ami azt jelenti, hogy elősegíti a szagok szabályozását.

A matrac elindítható, lágy és határozott oldallal, lehetővé téve az embereknek, hogy a számukra megfelelő szilárdsági szintet válasszák. Az emberek 120 éjszakán keresztül kipróbálhatják a matracot otthon.

A layla memóriahab matrac online vásárolható.

A párna szintén segíthet

Az emberek, akik a hátukon alszanak, szintén részesülhetnek a párnák használatával a testrészek támogatására.

A szakértők azt javasolják, hogy egy kis párnát tegyenek a térd háta alá, miközben hátul alszanak, hogy támogassák a gerincet és annak természetes görbéit.

hátfájás, és mikor kell orvoshoz fordulni

Az alvás lehetőséget ad a testnek a pihenésre és a javításra, ami különösen fontos a hátfájásban szenvedő emberek számára Vissza szükség van egy esélyre a pihenésre.

Kopott matracok, amelyek megsemmisítik, a hátfájást rosszabbá teheti. Ezért azok az emberek, akik felgyorsítják a hátfájásból való gyógyulásukat, fontolgathatják a matracok váltását.

Ha azonban a tevékenységek csökkentése és egy új matrac használata nem eredményez javulást, akkor ideje lehet beszélni orvossal.

Az orvosok az alapvető orvosi problémák jeleit kereshetik, és segíthetnek azok kezelésében. Felírhatnak szelíd fizikoterápiás gyakorlatokat is a megkönnyebbülés elősegítése érdekében.

Összegzés

Az ember preferált alvási helyzete befolyásolja azt a matrac típusát, amely a legmegfelelőbb számukra. A hátsó alvók legjobb matracjai támogatást nyújtanak a gerinc igazításában.

A hátsó alvók számára a matracoknak az embereknek a párnázást is kell adniuk, amelyre szükségük van a kulcsfontosságú nyomási pontok, például a vállak, a csípő és a vissza.

A megfelelő matrac kiválasztásakor az egyének, akik a hátukon alszanak, széles választékkal rendelkeznek számukra.

Ha az ember hátfájása nem javul egy új matrac és otthoni kezelés esetén, vagy ha a fájdalom súlyos, akkor orvossal kell beszélnie.

  • Alvási/alvási rendellenességek/álmatlanság

Az orvosi hírek ma szigorú beszerzési iránymutatásokkal rendelkeznek, és csak a szakértői áttekintett tanulmányokból, az akadémiai kutatóintézetekből, valamint az orvosi folyóiratokból és egyesületekből származnak. Kerüljük a tercier referenciák használatát. Összekapcsoljuk az elsődleges forrásokat – beleértve a tanulmányokat, a tudományos referenciákat és a statisztikákat – az egyes cikkekben, és felsoroljuk azokat a cikkek alján található források szakaszban is. Többet megtudhat arról, hogyan biztosítjuk, hogy tartalmunk pontos és aktuális legyen a

szerkesztői politika elolvasásával.